Wendy Packer uit New Rochelle, New York is een gediplomeerd verpleegkundige en een van de meest gedistingeerde hypnotiseurs in dit vak. Lees alles over haar unieke technieken om zelfhypnose te gebruiken om jonger en mooier te worden.

Een verlepte schoonheid?

Het is een feit: we worden allemaal ouder.Ik ben oma, moeder van twee hartverwarmende dochters en twee schatten van kleinkinderen. Daarom weet ik zo’n beetje wat ouder worden is. En ik keek er niet naar uit om een ‘verlepte schoonheid’ te worden.

Ik vroeg me af of er een andere manier was. Een manier om in plaats van ouder juist jeugdiger en mooier te worden. Gelukkig voor mij, en jou!, was ik naast mijn beroep als verpleegkundige ook een goed opgeleide professionele hypnotiseur. Ik vond een paar lang vergeten hypnosetechnieken terug, die de belofte in zich droegen om me er jonger en mooier uit te laten zien en voelen.

Een menselijk proefkonijn

Ik ben zo nieuwsgierig als een kat(en dat heeft me tot dusverre nog niet het leven gekost). Daarom probeerde ik de technieken zelf uit; als een menselijk proefkonijn. Na een tijd viel het anderen op… Bekenden en onbekenden vroegen me te stoppen terwijl ik langs ze liep met mijn hond Charlie. Ik dacht er verder niet bij na. Totdat ik naar de jaarlijkse Conventie van de National Guild of Hypnotists ging. Daar komen jaarlijks meer dan duizend hypnotiseurs en hypnotherapeuten bij elkaar. Ik ben een regelmatige deelnemer aan deze conventies.

De meeste mensen zien mij maar één keer per jaar.Zij waren verbaasd! Ik werd elke vijf minuten aangesproken door mensen die me vroegen hoe het kwam dat ik er zo jong… en mooi uitzag. Dus, ik besloot mijn geheim te onthullen. Iedereen, echt iedereen, wilde het leren.

Hypnotic Beauty wordt wereldwijd enthousiast onvangen! Meld je aanen ontvang een gratis E-Boek en zelfhypnose-audiobestand ‘Hypnotische Schoonheid door Sereniteit via zelfhypnose’.

Is dit ongeloofwaardig? Beslis zelf. Ik ben een gerespecteerd lid van de oudste, grootste en meest gerespecteerde professionele associatie van hypnotiseurs, de National Guild of Hypnotists. Ik behoor tot een select groepje leden dat is toegelaten tot de voorname raad, the Order of Braid; vernoemd naar de arts, dr. James Braid, die het woord hypnose heeft geïntroduceerd.

Is hypnose niet eng?

Is hypnose niet eng? Nee dat is het niet!Ondanks de vrijheden die Hollywood zich met dit thema veroorlooft is er niets sinisters aan hypnose. Ondanks de belachelijke stunts die show-hypnotiseurs vertonen is er evenmin niets geks of onwaardig aan. De beroemde Mayo kliniek (waarmee ik niet ben geassocieerd) heeft bijzonder interessant materiaal op haar website staan. Zij zijn ervan overtuigd dat wanneer hypnose goed wordt uitgevoerd, het heilzaam en goed is voor ontzettend veel dingen. En… ze hebben gelijk.

Hypnotic Beauty?

Er zijn vier bijzondere geheimen te verwerven:

  • Hypnotische Schoonheid door Sereniteit (gratis)
  • Hypnotische Glimlach
  • Hypnotisch Gelaat
  • Hypnotische Ogen

Neem mijn hand en geef me die van jou en laat ons samen jonger en mooier worden.

Wendy Packer

Hypnotische schoonheid bereiken is een proces dat stap voor stap – en gratis – kan worden doorlopen. Ben je enthousiast dan kun je daarna besluiten om de gevorderde – en heel betaalbare – stappen in het proces te volgen.

De gratis audio-opname die je veilig kunt downloaden toont je snel, duidelijk en eenvoudig de weg om te drinken uit je innerlijke Bron van Jeugd.

Meld je nu aan voor onze gratis nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je deze mooie gratis audio kunt downloaden. Geen interesse meer in de nieuwsbrief? Uitschrijven gaat heel gemakkelijk met één klik op de uitschrijflink.