Het team

Ina Oostrom

Ina Oostrom

Hypnotherapeut en docent hypnotherapy

Ina Oostrom is eigenaar van HypnoticBeauty.nl en HypnoticCharisma.nl. Zij is bedrijfskundige, docent hypnotherapie van OMNI Hypnosis Training Center Netherlands en aangesloten bij de Amerikaanse associatie National Guild of Hypnotists.

Over hypnose zegt zij: “Het hypnosevak heeft mij gegrepen door de unieke mogelijkheden die het biedt om in korte tijd positieve duurzame veranderingen in lichaam en geest te bewerkstelligen. Ik zie het als mijn missie om mensen te helpen de krachtbronnen te mobiliseren die van nature al aanwezig zijn. De kracht van hypnose zie ik keer op keer bewezen in de positieve veranderingen bij mijn cliënten.”

Ina Oostrom houdt praktijk in Oosterhout en Boxmeer (iedere dinsdag). Daarnaast leidt zij hypnotherapeuten op in het vak en geeft diverse masterclasses. Zij is penningmeester van de beroepsvereniging voor directe hypnose Hypnose Vereniging Nederland (HVNL).

Naast haar hypnosewerk in Nederland was zij van 2006 tot 2012 directeur van Stichting Yente. Een organisatie die zich inzet voor het versterken van vrouwelijk ondernemerschap in Kenia, Zuid-Afrika, Peru en Bolivia. Ina is ook betrokken bij het werk van Stichting Imani. Deze stichting zet zich in voor de rehabilitatie van kinderen in Kenia. Zij geeft ter plaatse actieve ondersteuning met behulp van hypnose.

Wendy Packer

Wendy Packer

Founder van HypnoticBeauty

Wendy is de oprichter en eigenaar van HypnoticBeauty.com en medeoprichter van HypnoticCharisma.com. Zij is gediplomeerd verpleegkundige, top hypnotiseur, lid van het National Guild of Hypnotists (NGH). Het gilde is de grootste, oudste en meest gerespecteerde ledenorganisatie van hypnoseprofessionals ter wereld. Wendy staat aan het hoofd van de afdeling Westchester New York, die in 2011 nog de prijs voor beste afdeling won.

Bovendien bezit zij een van de hoogste onderscheidingen die het gilde uitreikt, de Order of Braid. Vernoemd naar de dokter die het begrip hypnose lang geleden introduceerde. Wendy is NGH-docent, gecertificeerd NLP practitioner, gecertificeerd in forensische- en kinderhypnose, voorzitter van Westchester NY Chapter, NGH Adjunct faculty member, Reiki master en hypno verzorger.

Ralph Benko

Ralph Benko

Columnist van Forbes en Publiekrechtelijk advocaat

Ralph Benko is de zakelijk partner van Wendy Packer voor  HypnoticBeauty.com en HypnoticCharisma.com.

Ralph is een internationaal bekroond auteur, columnist, voormalig medewerker van het Witte Huis en top hypnotiseur. Hij is vaste columnist voor het zakentijdschrift Forbes.