Een van de meer onbekende, maar belangrijke aspecten van hypnose is iets ‘negatieve hallucinatie’ wordt genoemd.  Volgens Encyclopedia.com:

De term [negatieve hallucinatie] verscheen voor het eerst in “Psychical (of Mental) treatment” (Freud, 1890), in een artikel met betrekking tot hypnose. Freud schreef dat het mogelijk is om te suggereren aan een persoon in hypnose dat hij of zij een persoon of voorwerp dat aanwezig is in de ruimte bij het terugkomen uit hypnose niet zou zien; in zulke gevallen lijkt het voorwerp ‘lucht’ te zijn (p. 297). Freud ontleende dit begrip van Hippolyte Bernheim, met wie hij samen studeerde om zijn hypnotische techniek te perfectioneren.

Een ‘negatieve hallucinatie ‘ betekent dat je niet registreert wat direct voor je is. Op dit moment zien we een massale negatieve massahallucinatie.
Er is overvloedig bewijs van de kracht van de mind-body relatie – de kracht die hypnose kan losmaken- om jeugdigheid, schoonheid en charisma te genereren. Tegelijkertijd worden miljarden uitgegeven aan faceliften, botoxbehandelingen, motivatie counseling sessie die zelden blijvende charisma opleveren.

Onze opdracht is samen met de Hypnotic Beauty & Charisma Consulenten om deze massahallucinatie weg te nemen zodat het oog kan vallen op de simpele kracht van Hypnotic Beauty & Charisma om de kracht die latent aanwezig is te mobiliseren om er jonger en mooier uit te zien en je charismatische kant te cultiveren.

Hoe? Het is heel eenvoudig. Luister naar de eenvoudige audio’s van Hypnotic Beauty & Charisma en schrijf je in voor de gratis versie ervan. Een mooi cadeau om jezelf gratis mee te verwennen tijdens de laatste dagen van deze decembermaand.

Wendy Packer