Bij het onderzoekslab van Hypnotic Beauty & Charisma onderzoeken we voortdurend de wetenschappelijk achtergronden om te laten zien hoe hypnose je jonger, mooier en meer charismatisch maakt, in feite hypnose om stress te verdrijven en jonger te worden. Het is geen magisch denken of new age gedoe, de wetenschap laat zien dat het waar is en waarom.

Stress verzwakt mensen, waardoor ze sneller ouder worden en hun fysieke en sociale aanwezigheid verminderd. Een belangrijk stresshormoon is cortisol. Door regelmatig hypnose toe te passen, bijvoorbeeld door het luisteren naar onze audio’s, kan stress en daarmee cortisol aanzienlijk worden verminderd. Hypnose is te vergelijken met een bezoek aan een spa … dan voor je binnenkant.

De arts Lisa Rankin, MD maakt in haar blog “10 Signs You Have WAY Too Much Cortisol” een opsomming hoe je een teveel aan stress – cortisol –  kunt herkennen.

Ons lichaam weet hoe het zichzelf kan genezen. In mijn nieuwe boek Mind Over Medicine: wetenschappelijk bewijs dat je jezelf kunt helen,deel ik een ton aan gegevens over het placebo-effect, wat concreet bewijst dat het lichaam is voorzien van natuurlijke zelfherstellende mechanismen die onder controle staan ​​van onze briljante geest .

Ons lichaam weet hoe het gebroken eiwitten kan repareren, kankercellen kan doden, kan veroudering vertragen en bestrijdt infecties. Het lichaam weet ook hoe zweren genezen moeten worden en hoe gebroken botten weer aan elkaar moeten groeien!

Maar hier zit hem de clou: ‘Die natuurlijke zelf-herstelmechanismen werken niet als je gestrest bent!’

In Psychology Today, schreef Christopher Bergland: ‘Cortisol: Why “The Stress Hormone” Is Public Enemy No. 1.‘ In dit artikel legt hij uit hoe slopend cortisol in feite is en hij somt een aantal dingen op die we kunnen doen om onze jeugd en fysieke weerbaarheid drastisch te herstellen.

Het stresshormoon cortisol, is volksgezondheid vijand nummer één. Wetenschappers weten al jaren dat verhoogde cortisol niveaus interfereren met leren en geheugen, de werking van het immuunsysteem en de botdichtheid doet verminderen, gewichtstoename laat ontstaan, bloeddruk en cholesterol verhoogt en het risico op hart-en vaatziekten doet toenemen… De lijst gaat maar door.

Chronische stress en verhoogde cortisol niveaus verhogen ook het risico op depressie, mentale problemen en een lagere levensverwachting.

1. Mindfulness and Loving-Kindness Meditation (LKM): Elk type meditatie draagt bij aan het verminderen van angst en cortisol niveaus.

Besteedt 10-15 minuten aandacht aan meditatie en het zal een gevoel van rust versterken in je zenuwstelsel, geest en hersenen. Er zijn veel verschillende soorten van meditatie. “Mediteren” hoeft geen new age of “woo-woo” ervaring te zijn.

Hypnose maakt gebruik van exact dezelfde mind-body verbinding net als mindfulness en meditatie!

Wij bij HypnoticBeauty en HypnoticCharisma zijn jarenlang bezig geweest met het destilleren van de kwintessens van hypnotische technieken en hebben ze verfijnd voor het loslaten van stress en het bevorderen van de jeugd, schoonheid en charisma. We hebben al het werk al voor je gedaan!

Je hoeft het niet te leren. Je hoeft er geen werk voor te doen!

Het werkt gewoon door te luisteren … optimaal als je dat 15 minuten per dag doet!

Trakteer jezelf!

liefdevol,

Wendy