We hebben een review ingediend van het prachtige boek van Ina Oostrom voor het volgende nummer van het mooie nieuwe HypnoMag. Het HypnoMag is een internationaal online tijdschrift over hypnose, Hypnosis the Key to Self-Empowerment, in het Nederlands, Hypnose de sleutel tot zelf-empowerment.

Er zijn drie grote redenen waarom het boek Hypnosis the Key to Self-Empowerment belangrijk is en aangenaam is om te lezen:

Ten eerste zorgt het boek Hypnosis the Key to Self-Empowerment voor een paradigmaverschuiving. Zoals de titel al aangeeft legt het boek het accent op zelfversterking.

Ten tweede brengt het boek Hypnosis the Key to Self-Empowerment hypnose in de 21ste eeuw. Het is goed gegrond in wetenschappelijk onderzoek. Een volledig hoofdstuk gaat in op kwantum fysica en onderzoekt het wezen van bewustzijn en realiteit. Maak je geen zorgen, Ina en haar co-auteurs schrijven hier duidelijke taal en laten de wiskunde buiten beschouwing.

Ten derde, Hypnosis the Key to Self-Empowerment is multi-dimensionaal. Het beschrijft hypnose vanaf het eenvoudigste tot aan die diepe niveaus, vanuit de geschiedenis tot aan het heden en vanuit een praktische invalshoek tot aan het filosofische.

We zijn vereerd dat de auteurs ervoor gekozen hebben om een hoofdstuk te schrijven over ons eigen werk ten aanzien van zelfverbetering en de wereld van HypnoticBeauty en HypnoticCharisma en een link hebben opgenomen naar de gratis audiobestanden.

Wanneer HypnoMag beschikbaar is laten we dat via deze website weten. Tot zolang trakteer jezelf op het boek van Ina Oostrom en haar medeauteurs.

De wereld van HypnoticBeauty en HypnoticCharisma blijft groeien. Ik toost op je charisma, jeugdigheid en schoonheid.

Wendy Packer